Promotii Caretta
Caretta in presa
Rezistenta superioara
Pret special tigla metalica
Plateste in rate

Tigla metalica

Categorie tigla metalica Alpin 3D mat

Alpin 3D mat

Tigla metalica Alpin 3D cu aspect mat este acoperita cu vopsea in sistem multistrat, ce ofera siguranta unui acoperis longeviv si rezistent la conditiile climatice specifice tarii noastre: ploaie, vant, inghet, dezghet, grindina si alti factori atmosferici.

Particularitatatea acestui produs Caretta este gama de culori variata (13 coduri RAL diferite). Acest avantaj al variantelor de culori este specific si sistemului pluvial, armonizand aspectul locuintei si facandu-l unitar.

Invelitoarea Caretta este disponibila in grosimi de: 0.47 mm si 0.5 mm.

Oferim o garantie de 30 de ani pentru un acoperis montat corespunzator.

 

Categorie tigla metalica Alpin 3D lucios

Alpin 3D lucios

Tigla metalica Alpin 3D este disponibila si in varianta lucioasa, fiind de asemenea acoperita cu un strat de vopsea, in sistem multistrat, ce ii confera rezistenta la factorii climatici specifici zonei noastre: ploaie, vant, inghet, dezghet, grindina.

Invelitoarea cu aspect lucios Caretta este disponibila in grosimi de: 0.47 mm si 0.5 mm.

Avantajul aparte pe care il ofera tigla metalica Alpin 3D lucios este diversitatea cromatica: 12 culori RAL diferite, disponibile si pentru sistemul pluvial, conferind aspectul unitar al intregului sistem de acoperis.

Oferim o garantie de 30 de ani pentru un acoperis montat corespunzator.

Categorie tigla metalica Mediteran mat

Mediteran mat

Noul model de tigla metalica Caretta, Mediteran mat, este inspirat dupa modelul roman si se regaseste in portofoliul nostru din primavara anului 2015. Si acest model este acoperit cu vopsea in sistem multistrat.

Profilul inalt al invelitorii, specific acoperisurilor romane, confera casei un plus de rezistenta la incarcarile de zapada si vant, fiind ideala pentru zonele de deal si munte sau orice zona cu caderi mari de precipitatii.

Oferta Caretta pentru acest tip de tigla metalica Mediteran mat este variata, atat din punct de vedere al gamei de culori (13 coduri RAL diferite), cat si al grosimii: 0.5 mm.

Garantia oferita pentru acest produs este de 30 de ani.

Categorie tigla metalica Mediteran lucios

Mediteran lucios

Noul trend de pe piata invelitorilor metalice a adus in atentie un nou profil de tigla metalica: cel inalt – mediteranean. In primavara 2015, am introdus in portofoliul Caretta acest model, prin Mediteran cu aspect lucios.

Profilul inalt al invelitorii, specific acoperisurilor romane, confera casei un plus de rezistenta la incarcarile de zapada si vant, fiind ideala pentru zonele de deal si munte sau orice zona cu caderi mari de precipitatii. Acest model este acoperit cu vopsea in sistem multistrat pentru protectie indelungata.

Tigla metalica Mediteran mat este disponibila in 12 variante diferite cromatic si grosime de 0.5 mmGarantia oferita pentru acest produs este de 30 de ani.

TOP